Voorschool ‘t Haimstee


Op CBS ’t Haimstee verzorgt Kinderopvang Bamba de voorschool. Ons gezellige lokaal ligt centraal in de school.  

Voorschool, wat is dat?
De voorschool is de plek waar peuters, vanaf 2 jaar tot 4 jaar, zich spelenderwijs ontwikkelen. Dit doen ze onder leiding van gekwalificeerd personeel.


We werken met het VVE-programma Startblokken. Dit programma werkt met thema’s die passen bij de belevingswereld van het kind. Het lokaal en de activiteiten worden op elk thema aangepast. Om de doorgaande lijn van de voorschool naar de basisschool te realiseren, is er regelmatig overleg met de leerkrachten van de basisschool.

De pedagogisch medewerkers hebben allemaal een opleiding gevolgd, specifiek gericht op de ontwikkeling van peuters (denk hierbij aan taalontwikkeling, sociaal-emotionele ontwikkeling, rekenontwikkeling, motorische ontwikkeling). In de groep wordt veel gespeeld; van spelen leren kinderen immers, dus het spel staat voorop! De peuters worden uitgedaagd door de vele verschillende materialen en gezellig ingerichte hoeken. De voorschool is een eerste stap voor u en uw peuter om kennis te maken met de school.  

Openingstijden
Maandag      08.30u – 12:30u 
Dinsdag        08:30u – 12:30u 
Woensdag    08.30u – 12.30u
Donderdag    08:30u – 12:30u 

Informatie 
Wilt u meer informatie over onze voorschool? Dat kan via onderstaande gegevens; www.kdvbamba.nl06-15333598 info@kdvbamba.nl  
Uiteraard kunt u een afspraak maken om een keer bij ons langs te komen om een kijkje te nemen. Bel dan voor een afspraak met 06-15333598